Vrouwen met een negatief zelfbeeld

Samen kunnen we meer dan alleen

Soms heb je last van verschillende klachten zoals (sociale) angst, onzekerheid, perfectionisme en weet je dat daar een negatief zelfbeeld onder zit, die de klachten veroorzaakt. Dit komt voor bij mannen en vrouwen, maar specifiek vrouwen lopen er vaak tegenaan, of bij hen uit het zich duidelijker. Het is dan goed om te werken aan je zelfbeeld, zodat je vol vertrouwen naar jezelf en anderen in het leven kunt staan. Dit beïnvloed werk en sociale relaties.

Ik kan je helpen om te onderzoeken wat er aan bijgedragen heeft bij jou om een negatief zelfbeeld te ontwikkelen. Daarnaast zullen we kijken hoe je dat beeld bij kunt stellen naar een meer realistisch beeld.

Maak een afspraak

Of bel vrijblijvend naar (+31) 6 21 43 51 49

word je liever later teruggebeld?
Laat je gegevens achter en ik je bel binnen 1 à 2 dagen terug.

Bel mij terug

Over Lydia

Mijn naam is Lydia Ehigie, ik bied je doelgerichte coaching en therapie vanuit mijn praktijk in Utrecht (Overvecht).

Bij mij wacht je een luisterend oor en concrete handvatten. Ik wil je helpen om weer kracht in jezelf te vinden. Ik ben zelf christelijk en indien je hier behoefte aan hebt kan het geloof onderdeel zijn van onze gesprekken.

Veel te vaak denken we dat we onze problemen en ongemakken alleen moeten oplossen en maken we een lastige periode alleen nog maar zwaarder en moeilijker voor onszelf. Sta jezelf een helpende hand en ondersteuning toe. Samen kunnen we meer dan alleen, schroom niet en maak een afspraak!

christelijke psycholoog Lydia Ehigie

Verandering binnen handbereik

Mijn naam is Lydia Ehigie, bij mij wacht je een luisterend oor en concrete handvatten. Ik wil je helpen om weer kracht in jezelf te vinden. Spreekt mijn verhaal je aan? Neem dan contact op en stel gerust alle vragen die in je opkomen!

Maak een afspraak


     Bel mij terug     Contact

Psychologiepraktijk Ehigie
Pallas Athenedreef 14 (Overvecht)
3561 PE Utrecht
Tel: (+31) 6 21 43 51 49
Email: psychologenpraktijkehigie@outlook.com