Therapie

Je kunt bij psychologenpraktijk Ehigie terecht met klachten op het gebied van onder andere:

 • Angst
 • Somberheid/depressie
 • Piekeren
 • Vermoeidheid
 • Stress
 • Psychosomatische klachten
 • Identiteit
 • Herken je bovenstaande gebieden niet maar heb je wel gesprekken nodig? Neem gerust contact op, dan kijken we samen of ik je kan helpen of dat je beter ergens anders terecht kunt. Er zal met name gewerkt worden door middel van de Cognitieve Gedragstherapie. Ik heb veel ervaring opgedaan in het toepassen hiervan, en merk dat het vaak goede resultaten oplevert. In een intake zal ik met je doornemen welke klachten je precies hebt, en welke andere factoren daar mogelijk een rol in spelen. We stellen dan ook doelen op waar je aan wilt werken. Daar maak ik een kort verslagje van wat we de volgende keer bespreken. Dan gaan we aan de hand van de doelen aan de slag. We zullen regelmatig evalueren om te kijken hoe ver we zijn.

  Kosten/vergoeding

  In mijn praktijk lever ik complementaire zorg. Ik ben niet aangesloten bij de reguliere GGZ. Dit heeft als voordeel dat ik niet gebonden ben aan zorgverzekeraars, en dat er geen verwijsbrief of diagnose nodig is. Er is bij veel zorgverzekeringen vergoeding mogelijk vanuit de aanvullende verzekering, voor psychosociale hulpverlening. Een consult kost €65 euro per gesprek van 45 minuten. Een intakegesprek duurt ongeveer een uur, en kost €80 euro, dat is inclusief een intakeverslag met doelen en een behandelplan.

  Psycholoog

  Mijn naam is Lydia Ehigie, ik woon in Utrecht, ben getrouwd en heb twee zoontjes van 3 en 1 jaar oud. Mijn werk als psycholoog doe ik met veel vreugde en voldoening. Ik vind het fijn om een luisterend oor te bieden en praktische en concrete handvatten te bieden waar iemand weer mee verder kan. Hopelijk kan ik er ook voor jou zijn! Ik ben zelf christelijk, iedereen is welkom ongeacht geloofsovertuiging, en waar wenselijk kan het geloof of geloofsvragen een rol spelen in de gesprekken.

  Meer over Lydia

  Lydia luistert goed en komt met erg goede tips,
  ik heb er veel aan gehad!

  (Anne)