Studie/Werkervaring

Mijn naam is Lydia Ehigie. Nadat ik mijn studie psychologie heb afgerond aan de Universiteit Utrecht heb ik mij verder verdiept in de Cognitieve Gedragstherapie. Daarnaast ben ik gaan werken voor psychologenpraktijk Caritas in Veenendaal. Daar werk ik nog steeds, ik behandel daar clienten met diverse soorten problematiek, zoals angst- en stemmingsstoornissen, burn-out klachten en identiteitsproblematiek.

Visie

Mijn werk doe ik met veel plezier, omdat ik het fijn vind om er aan bij te kunnen dragen dat iemand tot nieuwe inzichten komt en zich daardoor beter gaat voelen. Ik vind het heel belangrijk om naar elke cliƫnt afzonderlijk te kijken, en een behandeling te bieden die precies bij jou en jouw klachten aansluit. Ik geloof dat iedereen veel kracht in zichzelf heeft, waar je je niet altijd van bewust bent. Ik help je graag om die kracht te ontdekken en toe te passen. Zodra dit lukt beginnen we de gesprekken af te bouwen, zodat we niet meer gesprekken voeren dan nodig is.

Identiteit

Ik heb een christelijke geloofsovertuiging. Dit heeft invloed op hoe ik in het leven sta, en hoe ik mijn werk uitvoer. Concreet zal het geloof alleen een rol spelen in de gesprekken als je zelf aangeeft hier behoefte aan te hebben. Iedereen, van welke afkomst en met welke levensovertuiging dan ook, is welkom in deze praktijk.

Psycholoog

Mijn naam is Lydia Ehigie, ik woon in Utrecht, ben getrouwd en heb twee zoontjes van 3 en 1 jaar oud. Mijn werk als psycholoog doe ik met veel vreugde en voldoening. Ik vind het fijn om een luisterend oor te bieden en praktische en concrete handvatten te bieden waar iemand weer mee verder kan. Hopelijk kan ik er ook voor jou zijn! Ik ben zelf christelijk, iedereen is welkom ongeacht geloofsovertuiging, en waar wenselijk kan het geloof of geloofsvragen een rol spelen in de gesprekken.

Meer over Lydia

Lydia luistert goed en komt met erg goede tips,
ik heb er veel aan gehad!

(Anne)