Coaching en begeleiding voor (nieuwe) moeders

Het is een prachtig geschenk een nieuw leven, maar niet iedereen kan hier direct van genieten of van blijven genieten. De hoge eisen die je aan jezelf stelt kunnen je eenzaam laten voelen in je eigen gezin. Misschien vind je het moeilijk om rustpunten te pakken of je grenzen aan te geven, waardoor je last blijft houden van vermoeidheid. Het moederschap kan overweldigend zijn en een hoop stress met zich mee brengen. Hoe het zich ook uit, het is niet vreemd dat je jezelf gaandeweg een beetje bent kwijtgeraakt.

Ik help je weer tijd en ruimte te vinden voor jezelf. De zorg en liefde die jij in je kind(eren) steekt, verdien jij zelf ook en je mag dit gewoon aan jezelf geven. Maar in de drukte van het dagelijks leven is het lastig om hier prioriteit aan te geven.

Verandering binnen handbereik

In psychologiepraktijk Ehigie bied ik coaching en begeleiding om met kleine stappen weer dichterbij jezelf te komen. Ik geef je concrete handvatten en een persoonlijk stappenplan, zodat je de kracht en het vertrouwen in jezelf weer terug kan vinden.

Samen kunnen we meer dan alleen

Loop je al een tijdje vast, dezelfde gedachten blijven zich herhalen in je hoofd en je kan gewoon niet stoppen met piekeren en malen? Je hebt al van alles zelf geprobeerd en adviezen gevraagd, toch voel je je met de dag meer vermoeid,emotioneel uitgeput en alleen staan in je situatie. Dit zijn precies de momenten waarop je naar een psycholoog kan stappen, laat mij met je meedenken!

Maak een afspraak

Of bel vrijblijvend naar (+31) 6 21 43 51 49

word je liever later teruggebeld?
Laat je gegevens achter en ik je bel binnen 1 à 2 dagen terug.

Bel mij terug

Over Lydia

Mijn naam is Lydia Ehigie, ik bied je doelgerichte coaching en therapie vanuit mijn praktijk in Utrecht (Overvecht).

Bij mij wacht je een luisterend oor en concrete handvatten. Ik wil je helpen om weer kracht in jezelf te vinden. Ik ben zelf christelijk en indien je hier behoefte aan hebt kan het geloof onderdeel zijn van onze gesprekken.

Veel te vaak denken we dat we onze problemen en ongemakken alleen moeten oplossen en maken we een lastige periode alleen nog maar zwaarder en moeilijker voor onszelf. Sta jezelf een helpende hand en ondersteuning toe. Samen kunnen we meer dan alleen, schroom niet en maak een afspraak!

christelijke psycholoog Lydia Ehigie

Verandering binnen handbereik

Mijn naam is Lydia Ehigie, bij mij wacht je een luisterend oor en concrete handvatten. Ik wil je helpen om weer kracht in jezelf te vinden. Spreekt mijn verhaal je aan? Neem dan contact op en stel gerust alle vragen die in je opkomen!

Maak een afspraak


     Bel mij terug     Contact

Psychologiepraktijk Ehigie
Pallas Athenedreef 14 (Overvecht)
3561 PE Utrecht
Tel: (+31) 6 21 43 51 49
Email: psychologenpraktijkehigie@outlook.com