Persoonlijke begeleiding, doelgericht en christelijk

Bij mij wacht je een luisterend oor en concrete handvatten.

Mijn naam is Lydia Ehigie, ik woon in Utrecht, ben getrouwd en heb drie kinderen. Mijn werk als psycholoog doe ik met veel vreugde en voldoening. Ik help graag mensen die onrust ervaren en/of het gevoel hebben te zijn vastgelopen of juist overlopen. Ik doe dit door met hen een stappenplan op te zetten en hen te begeleiden terug naar een gevoel van grip en rust in zichzelf. Ik werk concreet en wil dat mijn cli├źnten ook concreet verschil ervaren in hun situatie.

Na elke sessie wil ik dat ze dichter staan bij hun persoonlijke doel. Want hoe erg je ook het gevoel hebt over te lopen, de eerste stap eruit is door dit toe te geven en hulp toe te staan. Vanuit hier kunnen we samen aan de slag en gaan we opzoek naar concrete oplossingen. Want voor iedereen is verandering binnen handbereik.

Mijn werkervaring

Na het behalen van mijn master Psychologie aan de Universiteit Utrecht heb ik veel ervaring kunnen opdoen op het gebied van burn-out, alle soorten angstklachten, negatief zelfbeeld, somberheid, identiteitsvragen en relatieproblemen. In de praktijk gebruik ik veelal de cognitieve gedragstherapie als uitgangspunt en integreer ik ook inzichten en oefeningen uit therapie├źn zoals: oplossingsgerichte therapie, schematherapie en relatietherapie.

Christelijke therapie

Ik ben zelf christelijk en indien je hier behoefte aan hebt kan het geloof onderdeel zijn van onze gesprekken. Ik geloof dat we als mensen, allemaal op onze eigen manier, een verantwoordelijkheid hebben om een steentje bij te dragen aan een betere wereld. Voor mij is dit mensen helpen en begeleiden in het doelgericht aangaan van hun problemen. Ik wil mensen een gevoel van vertrouwen terug laten vinden zodat ze weer een stap vooruit kunnen zetten.

christelijke psycholoog Lydia Ehigie

Verandering binnen handbereik

Mijn naam is Lydia Ehigie, bij mij wacht je een luisterend oor en concrete handvatten. Ik wil je helpen om weer kracht in jezelf te vinden. Spreekt mijn verhaal je aan? Neem dan contact op en stel gerust alle vragen die in je opkomen!

Maak een afspraak


     Bel mij terug     Contact

Psychologiepraktijk Ehigie
Pallas Athenedreef 14 (Overvecht)
3561 PE Utrecht
Tel: (+31) 6 21 43 51 49
Email: psychologenpraktijkehigie@outlook.com