Relatietherapie

Het is ook mogelijk om als koppel te komen, voor relatietherapie. Het kan zijn dat de relatie even niet zo lekker loopt, er vaak ruzies zijn, of dat jullie al verder uit elkaar gegroeid zijn en misschien overwegen om uit elkaar te gaan. Hoe groot of klein de relatieproblemen ook zijn, het kan de moeite waard zijn om te onderzoeken hoe deze problemen zijn ontstaan en waardoor ze in stand gehouden of versterkt worden. Door de therapie krijgen jullie meer inzicht in patronen die bestaan in de interactie en welke gevoelens daarbij een rol spelen. Je krijgt concrete handvatten om hier iets aan te doen, en toe te werken naar een liefdevolle relatie, waarbij er wederzijds begrip en respect is.

Juist in de relatiegesprekken kan het geloof een belangrijke rol spelen. Dit omdat het geloof bij relatieproblemen al snel een rol speelt. Als christelijke psycholoog begrijp ik dat en probeer ik het ook in te zetten in het herstel van de relatie.

Voor de therapie maak ik gebruik van inzichten uit de EFT, van Sue Johnson. Zij schreef het boek ‘Houd me vast’, en ook de christelijke variant daarop ‘met jou en God verbonden’.

Maak een afspraak

Of bel vrijblijvend naar (+31) 6 21 43 51 49

word je liever later teruggebeld?
Laat je gegevens achter en ik je bel binnen 1 à 2 dagen terug.

Bel mij terug

Over Lydia

Mijn naam is Lydia Ehigie, ik bied je doelgerichte coaching en therapie vanuit mijn praktijk in Utrecht (Overvecht).

Bij mij wacht je een luisterend oor en concrete handvatten. Ik wil je helpen om weer kracht in jezelf te vinden. Ik ben zelf christelijk en indien je hier behoefte aan hebt kan het geloof onderdeel zijn van onze gesprekken.

Veel te vaak denken we dat we onze problemen en ongemakken alleen moeten oplossen en maken we een lastige periode alleen nog maar zwaarder en moeilijker voor onszelf. Sta jezelf een helpende hand en ondersteuning toe. Samen kunnen we meer dan alleen, schroom niet en maak een afspraak!

christelijke psycholoog Lydia Ehigie

Verandering binnen handbereik

Mijn naam is Lydia Ehigie, bij mij wacht je een luisterend oor en concrete handvatten. Ik wil je helpen om weer kracht in jezelf te vinden. Spreekt mijn verhaal je aan? Neem dan contact op en stel gerust alle vragen die in je opkomen!

Maak een afspraak


     Bel mij terug     Contact

Psychologiepraktijk Ehigie
Pallas Athenedreef 14 (Overvecht)
3561 PE Utrecht
Tel: (+31) 6 21 43 51 49
Email: psychologenpraktijkehigie@outlook.com