Burn-out bij studenten

Als student of (jonge) werkende kun je veel stress en druk ervaren. Als dit te sterk wordt kun je meerdere klachten krijgen, zoals een gejaagd gevoel, angstklachten zoals een paniekaanval, depressieve klachten etc. Wat vaak een rol speelt bij studenten is faalangst, keuzestress, perfectionisme en veel druk ervaren van buitenaf, de prestatiedruk is vaak hoog. Als de stress te lange tijd hoog blijft kunnen studenten een burn-out of burn-out klachten krijgen.

Ik help je om te achterhalen wat de druk bij jou specifiek zo hoog maakt. En om te leren hoe je dat kunt veranderen, zodat je je energie weer op een goede manier kunt inzetten, waarbij je ook weer kunt genieten van studie, werk en vrije tijd.

Maak een afspraak

Of bel vrijblijvend naar (+31) 6 21 43 51 49

Word je liever later teruggebeld?
Laat je gegevens achter en ik je bel binnen 1 à 2 dagen terug.

Bel mij terug

Over Lydia

Mijn naam is Lydia Ehigie, ik bied je doelgerichte coaching en therapie vanuit mijn praktijk in Utrecht (Overvecht).

Bij mij wacht je een luisterend oor en concrete handvatten. Ik wil je helpen om weer kracht in jezelf te vinden. Ik ben zelf christelijk en indien je hier behoefte aan hebt kan het geloof onderdeel zijn van onze gesprekken.

Veel te vaak denken we dat we onze problemen en ongemakken alleen moeten oplossen en maken we een lastige periode alleen nog maar zwaarder en moeilijker voor onszelf. Sta jezelf een helpende hand en ondersteuning toe. Samen kunnen we meer dan alleen, schroom niet en maak een afspraak!

christelijke psycholoog Lydia Ehigie

Verandering binnen handbereik

Mijn naam is Lydia Ehigie, bij mij wacht je een luisterend oor en concrete handvatten. Ik wil je helpen om weer kracht in jezelf te vinden. Spreekt mijn verhaal je aan? Neem dan contact op en stel gerust alle vragen die in je opkomen!

Maak een afspraak


     Bel mij terug     Contact

Psychologiepraktijk Ehigie
Pallas Athenedreef 14 (Overvecht)
3561 PE Utrecht
Tel: (+31) 6 21 43 51 49
Email: psychologenpraktijkehigie@outlook.com